Referat 06.12.23

Udgivet 06-12-2023, tags: |

Dagsorden og referat d. 6. december 2023

 

Tilstede: Janni, Kim, Tina, Karin, Maria

 

Gæster: Hanne, Louise

 

Fraværende: Mie, Ditte


 

  1. Godkendelse af dagsorden - godkendt 

  

  1. Nyt fra kassereren - Vi mangler at betale Louise for rideskole og løn  i denne måned og efter det er betalt, så går kontoen i nul, men det er fordi at rideskolen forudbetales og Louise er bagudlønnede. 

 

  1. Nyt fra udvalgene 

 

Juniorudvalget - Forslag om, at vi skiller kæphesteaktiviteter ud som en særskilt post, sådan så kommende kandidater til juniorudvalget ikke er forpligtede til også at være en del af kæphesteholdet, men at det er noget man melder sig specifikt til - God ide, der har tidligere været snak om at det skulle under stævneudvalget eller have sit eget udvalg. Janni foreslår, at man i forbindelse med stævner lægger udvalgene sammen. Det vedtages hermed at kæphest får sit eget udvalg. 

 

Sponsorudvalget - der er ikke noget nyt i øjeblikket 

 

Biksudvalget - ikke noget nyt, sidste arrangement var ponygames og kørestævne. Det er populært, når Tina laver lune retter. 

 

Stævneudvalget - Der er lagt plan for næste års arrangementer. Hanne deltager ikke længere ved stævnerne, men er fortsat i udvalget. Hanne laver en liste over de opgaver hun har haft i stævneudvalget. Hun deler den på drevet. Bestyrelsen sætter et krav om, at der skal laves en politik for stævneudvalgets roller i forbindelse med afholdelse af stævner. 

 

Stævne/arrangement´s dato 2024

 

20.-21. januar D-Stævne 

10. februar fastelavn 

13. marts generalforsamling

16. marts sponsorspring

27. april arbejdsdag

25.-26. maj D-stævne dressur/spring 1. valg

1.-2. juni D-stævne dressur/spring 2. valg

29. juni ringridning

10.-11. august C-stævne spring D5 mesterskab hest/pony individuel 1. valg

3.- 4. august C-stævne spring D5 mesterskab hest/pony individuel 2. valg

31. august jubilæum

15. september åbent landbrug

21. september military D5 mesterskab 1. valg

28. september military D5 mesterskab 2. valg

22. september military D5 mesterskab 3. valg

28. september eller 5. oktober arbejdsdag

12.-13. oktober D-stævne dressur/spring 1. valg

26.-27. oktober D-stævne dressur/spring 2. valg

26. oktober Halloween

16. november ponygames

2. december juletræspyntning

15. december juleoptog

21. december juleafslutning


 

Trivselsudvalget - Der har været holdt juletræspyntning, juleoptog den 10. dec og vi skal holde juleafslutning lørdag den 16. december.

 

Materialeudvalget - ikke noget nyt, Hanne mangler at undersøge om hun har en vogn hjemme som vi kan bruge til kæpheste spring. 

 

  1. Forberedelse af evt. valg til generalforsamlingen. Hvem er på valg, hvem ønsker genvalg, har vi emner, vi kan pege på, hvis vi mangler kandidater?

Maria, Janni, Mie, Karin og Ditte er på valg. Juniorer er Anton på valg. Vi skal have lavet retningslinjer for hvornår man er gammel nok til at komme med i juniorudvalget. Hvis det skal gøres, skal vedtægterne gennemgås meget grundigt, så vi er sikre på at vi har alt med, da det er et kæmpe arbejde at lave dem om og få dem godkendt. Det skal gøres inden at vi har generalforsamling i 2024, punkt for møde i januar 2023. Alle bestyrelsesmedlemmer skal have læst vedtægterne igennem inden mødet. 

Maria, Janni og Karin ønsker at genopstille. Tina lægger noget op på facebook inden generalforsamlingen for at høre om der er nogen som kunne være interesseret i at komme i bestyrelsen. 

 

  1. Kort gennemgang fra workshop den 29. november på kommunen - Tina og Karin har været af sted omkring at få fat på frivillige til foreningsarbejdet. Vi gør allerede det meste af det, der blev foreslået i forvejen. Link fra regneark til hjemmesiden, så frivillige kan se de opgaver der er. Tina måtte gøre opmærksom på at det ikke er muligt at sætte et flueben i Zakobo så man kan vise at man ønsker at være frivillig, det kræver at man opretter en profil, så det vil ikke fungere for rideklubber. Der er mulighed for at tage en frivillighedsuddannelse, det koster 9300,- for at sende 2 medlemmer fra klubben af sted. 

 

  1. Mail til bestyrelsen - Kim og Hanne skulle sætte sig sammen og finde ud af om vi kunne lave mails til rideklubben. Tina har en kommentar til det, hun vil meget gerne henstille til at mails vedr. klubben sendes til rideklub mailen. Hanne foreslår, at man laver en samlet mail til bestyrelsen og beholder mailen, som hun og Tina har adgang til. Snak omkring mulighederne for oprettelse af mail. Der er oprettet til stævneudvalget og bestyrelsen, som skal kunne tilgås af alle via outlook og kode. 

 

  1. Næste møde, dato og dagsorden ansvarlig - næste møde er den 31/1/2023 og det er Tina der er dagsordenen ansvarlig. 

  

  1. Evt. - Der er ikke noget til eventuelt. Hanne har fundet blå veste til en god pris hvor vi kan få gratis print på hvis vi bestiller 10 stk. Der skal logo på vs bryst og bagpå og bestilles 5 i L/XL og 5 i S/M. 

Tags

Se alle

Certificeringer